Høstkonkurranse

Vil du vinne alt dette?

2016-10-06-15-23-30

Høstkonkurranse - Premiepakke

Vi står oss sammen med FjällrävenVillmarksbutikken på Jessheim, Hela og OMG og kjører igang en konkurranse med en FANTASTISK premiepakke!

 

Hvilken smak er det siste tilskuddet i Jack Link`s Beef Jerky familien i Norge?

 

Følg oss, svar riktig og bli med i trekningen i uke 44. Mer informasjon og riktig svar finner du på vår hjemmeside: http://www.jack-links.no eller på http://fb.com/beef.jerky.no

Premien består av:

  1. Fjällräven stiller opp med en Fjällräven Funes 35 liters sekk. Lett, toppmatet dagtursekk, en allsidig turkamerat med ribbet design for deg som vil unngå å bære på mer enn absolutt nødvendig. Ergonomisk utformet ryggpanel med luftig konstruksjon og stødig hoftebelte som er delt i to for best mulig ventilasjon. Stort hovedrom og lommer i topplokket til ting du vil ha lett tilgjengelig. Utvidbare lommer på siden til vannflasker, og elastisk snor på fronten. Fløyte på brystremmen og reflekstrykk foran. Forsterket bunn.
  2. Shimano Exage 2500FD haspelsnelle fra Villmarksbutikken. Snellen har en kompakt kropp i det nye materialet XTG-7 grafitt.
  3. Jack Link`s Sportsbag og Caps - perfekte å ha med seg på en tur
  4. Masse deilig Beef Jerky og Steak Bars, Hela sauser i praktiske turforpakninger og OMG energibarer - Vi fyller rett og slett Fjällräven sekken full med godsakene!

Lykke til 🙂


Linker til konkurransen på sosiale medier:

Instagram:

Facebook: