Om oss

Hvem vi er

 

Decna Foods har siden 1999 hjulpet en rekke store merkevareeiere å introdusere sine produkter på det Skandinaviske markedet.

Vårt team har lang erfaring og kompetanse innen distribusjon, dagligvarehandel, produktutvikling, segmentering og merkevarebygging.

Glimt av historie

1999 -
Selskapet så dagens lys på slutten av 1999. Semper (svensk barnemat) var den første merkevaren vi hadde distribusjons- og markedskommunikasjons ansvaret for.
2008 -
På slutten av 2008 fikk vi enerett for Jack Link`s Meat Snacks produkter i Norge. Jack Link`s er verdens største produsent av proteinbaserte snacks - blant annet Beef Jerky. Med denne kunden har vi ansvaret for oppbygging av en hel ny kategori innen scnasks-segmentet.
2016 -
Vi overtar ansvaret for distribusjon og markedsføring av Hela sine ketchup produkter. En av Europas største produsenter av krydret ketchup har ambisjoner om kraftig vekst i Skandinavia, og vi er stolte å ha fått tilliten å bygge opp varemerket i Norge.

Vår misjon

Vår misjon er ikke å samle flest mulig varemerker under vårt paraply. Vi er kresne i valget av produkter vi jobber med - det må være et sunnere alternativ. Vi stiller høye krav til produsenter og forventer en helhjertet satsning i fellesskap.

Kun da klarer vi å oppnå vårt mål og misjon - å gjøre et ukjent produkt til et merke, og et merke til en trendsettende markedsleder.