Bakt potet med Beef Jerky

Print Recipe
Bakt potet med Beef Jerky
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 10 min
Koke/steketid 60 min
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 10 min
Koke/steketid 60 min
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
Poteter
  1. Forvarm ovn til 200 grader. Bruk en gaffel og stikk 20-24 hull i poteten. Bak midt i ovnen i en time.
  2. Mens poteter bakes i ovnen, kan vi klargjøre resten:
Klargjør
  1. Smelt 2 ss smør i en stekepanne (medium varm), tilsett olivenolje og løk. Stek i 5 minutter til løken begynner å få litt farge. Reduser varme og stek til løken blir gylden (tar 30-40 minutter).
  2. Ta potetene ut av ovnen. Vent til de blir litt kaldere, og skjær dem i 2. Bruk skje og få ut så mye potet som mulig uten å ødelegge skallet.
  3. Bland sammen potet, 2 ss smør, ost, melk og Beef Jerky. Tilsett salt og pepper etter smak.
  4. Putt blandingen tilbake i potetskall og topp med den karamelliserte løken.
  5. Avslutt med å strø litt gressløk over
Nyte
  1. Da er det bare å nyte i solveggen 🙂
Del denne oppskriften

Comments are closed.