Beef Jerky dipp – til helgakosen :)

Print Recipe
Beef Jerky dipp – til helgakosen 🙂
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 5 min
Koke/steketid 5 min
Passive Time 4-5 timer
Porsjoner
Ingredienser
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 5 min
Koke/steketid 5 min
Passive Time 4-5 timer
Porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Her kan du variere med de forskjellige Beef Jerky smakene for å skape helt forskjellige typer dipp.
  2. Start med å finhakke Beef Jerky og rødløk. Jo mer finhakket Beef Jerkyen blir, jo bedre smak & resultat får du (tips: bruk gjerne en mikser). Rør alt sammen i crème fraîche. La det stå 4-5 timer. Du får en nydelig dipp som kan brukes til potetgull, på toast eller som tilbehør til bakte poteter. Smak til med salt & pepper før servering.
Del denne oppskriften

Comments are closed.