Beef Jerky gryte – enkel å bære – enkel å lage

Print Recipe
Beef Jerky gryte – enkel å bære – enkel å lage
Jaktsesongen er i gang, og det kan være godt å nyte god mat på de lange jaktturene. Her er det en oppskrift på en Beef Jerky gryte som er laget med tanke på enkelt tilberedning ute på tur (enten på spritbrenner/gassblus eller bål).
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 30 min
Koke/steketid 40 min
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Tilsett
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 30 min
Koke/steketid 40 min
Porsjoner
porsjoner
Ingredienser
Tilsett
Instruksjoner
  1. Ha 7,5 dl vann, tomater, Beef Jerky, poteter, paprika, løk, basilikum, oregano, hvitøk, salt og pepper i en passende stor gryte. La det stå i 30 minutter.
  2. Kok opp. Tilsett risen og resterende vann (2,5 dl) og kok opp igjen. La det småkoke i 30 minutter. Tilsett eventuelle gulrotskiver siste 10 minutter av koketiden.
  3. Vel bekomme 😉
Del denne oppskriften

Comments are closed.