Enkle muffins med Beef Jerky

Print Recipe
Enkle muffins med Beef Jerky
Man får muffins overalt i USA. Hvorfor ikke lage skikkelige muffins med ekte amerikanske ingredienser – Beef Jerky? Resultatet blir både magrere, sunnere og gir en lengre metthetsfølelse enn vanlige muffins! Perfekte ikke bare på tur, men også til frokost eller som matpakke 😉
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 10 min
Koke/steketid 25 min
Porsjoner
muffins
Ingredienser
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 10 min
Koke/steketid 25 min
Porsjoner
muffins
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Sett stekeovn på 170 grader
  2. Start med å steke løken på svak varme til den er myk og gylden i fargen. Ha det over i en bolle.
  3. Stek osten på høy varme i noen sekunder til man får en brun skorpe. Ha det i en bolle sammen med løken.
  4. Bland inn Beef Jerky og rør godt slik at fyllet er godt blandet. Fordel det på 6 muffinsformer.
  5. Visp egg og ha det over fyllet i formene. Rør om med en gaffel for å fordele det jevnt.
  6. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter til muffins har løftet seg og blitt harde på toppen. Ta formen ut og la dem kjøle seg ned i formen før du tar dem ut.
  7. Nyt 😉
Del denne oppskriften

Comments are closed.