Spicy Beef Jerky ølgryte – nytelse uansett hvor du er

Print Recipe
Spicy Beef Jerky ølgryte – nytelse uansett hvor du er
Man bruker Beef Jerky i matlagingen på tur rett og slett på grunn av holdbarheten - 1,5 år i romtemperatur og den tåler både frysing og direkte sollys i motsetning til vanlig kjøtt. Hjemme brukes den for å oppnå den spesielle smaken den gir til matrettene.
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 10 min
Koke/steketid 3 timer
Porsjoner
Ingredienser
Cuisine Beef Jerky
Forberedelse 10 min
Koke/steketid 3 timer
Porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
  1. Kutt opp Beef Jerky i 1 cm store biter. Kok opp øl og storfekraft, tilsett Beef Jerky og la det putre i 2 timer under lokk. Rør om av og til. Finhakk løk og hvitløk. Spar ¼ av løken til servering. Ha i løk, hvitløk, tomater, bønner, chilipulver og spisskummen i gryten og la det putre i en times tid med lokket av (eller til man oppnår ønsket tykkelse).
  2. Strø over resten av løken og server 😉
  3. Vel bekomme 😉
Del denne oppskriften

Comments are closed.